Barele care blochează accesul cetățenilor pe unele drumuri și spații, vor fi scoase. Ceban: Indiferent cine stă acolo – procurori, judecători sau miniștri

Funcția nu motivează prezența barierei. Primarul general Ion Ceban a dispus ca la fiecare adresă din Chișinău, indiferent de cine locuiește în preajmă, să fie eliminate barele care...

Funcția nu motivează prezența barierei. Primarul general Ion Ceban a dispus ca la fiecare adresă din Chișinău, indiferent de cine locuiește în preajmă, să fie eliminate barele care blochează accesul cetățenilor. Cel puțin asta se arată într-o postare a acestuia.

Pretorii de sector au început inventarierea sectoarelor de drum unde este îngrădit accesul.

„Cum să ajungă ambulanța, sau mașina de pompieri atunci când nu are acces?

Adresele sunt identificate și prezentate. Vom continua să înlăturăm plăcile de beton, gardurile şi barele instalate ilegal şi abuziv de către unii locuitori ai capitalei.

Nu voi tolera excesul de zel al unor persoane, care preferă să închidă drumul pentru a nu fi deranjați.  Chișinăul este pentru cetățeni”, spune Ceban.

Amintim că primăria Chișinău a deblocat strada Rădăuțeanu din capitală, care a fost blocată de către locuitori. După ce a fost deblocat, la scurt timp aceasta fost blocată din nou, iar municipalitate a trebui să intervină repetat.

 

 

 

In this article