Bărbatul de 32 de ani găsit mort într-un apartament din capitală este actorul de teatru Ștefan Bouroșu

Bărbatul de 32 de ani găsit mort în capitală cu mâinile legate este actorul de teatru Ștefan Bouroșu. Informația a fost confirmată pentru NM de surse din cadrul...

Bărbatul de 32 de ani găsit mort în capitală cu mâinile legate este actorul de teatru Ștefan Bouroșu. Informația a fost confirmată pentru NM de surse din cadrul organelor de drept.

Vestea despre decesul actorului Ștefan Bouroșu a fost a fost anunțată, pe 23 ianuarie, de către colega acestuia, Olesea Sveclă, pe pagina sa de Facebook.

Nu văd. Nu aud. Nu simt. M-a doborât astăzi de pe picioare o veste, care nu încape în creierul meu: Ștefan Bouroșu, bunul și iubitul meu coleg, cel înțelept, luminos și talentat… nu mai este în viață! Doare. Sfâșie. Rupe din carne vie acest fapt… Încă mi se pare o halucinație, un vis urât. Ștefan… Dragule… Zboară!”, a scris aceasta.

Ștefan Bouroșu a activat la Teatrul Național Eugene Ionesco (TEI) în perioada 2013-2017. Acesta a interpretat roluri  piesele „Oscar și tanti Roz” și „Drept ca o linie” . De asemenea, el a jucat și în scurtmetrajul „Experience”, semnat de regizorul Roman Burlaca.

Petru Vutcărău a confirmat decesul

 

Contactat de NM, regizorul și fondatorul TEI Petru Vutcărău a confirmat decesul: „Da, din păcate, Ștefan a decedat. Nu deținem alte informații. Încercăm și noi să aflăm cum s-a întâmplat. A fost actor la TEI. În ultima perioadă nu era în teatru”.

Surse din cadrul forțelor de ordine au confirmat pentru NM că Ștefan Bouroșu a fost găsit mort într-un apartament pe strada Mihail Kogălniceanu din Chișinău de către tatăl său. Acesta avea mâinile legate la spate. Versiunea examinată de polițiști este suicid. Poliția a deschis un dosar penal.

NM a solicitat un comentariu de la conducerea Teatrului Național Eugene Ionesco, însă aceștia nu ne-au răspuns.

In this article