Bărbat lovit cu o răzătoare metalică după ce s-a oprit să cumpere pâine – agresorul condamnat

Un bărbat din raionul Ialoveni s-a pornit după pâine, dar a primit în cap o răzătoare metalică pentru curățarea încălțămintei. Totul s-a întâmplat pe data de 18 iulie...

Un bărbat din raionul Ialoveni s-a pornit după pâine, dar a primit în cap o răzătoare metalică pentru curățarea încălțămintei. Totul s-a întâmplat pe data de 18 iulie 2020, când victima revenea acasă de la un prieten și a decis să se oprească la magazinul din localitate.

Lângă clădire se aflau două persoane în stare de ebrietate. Bărbatul a văzut că ușa este închisă și pornea spre casă, dar unul dintre indivizi a ridicat obiectul metalic și l-a lovit în regiunea capului.

Suspectul pretinde că ar fi fost numit necenzurat. Același bărbat este acuzat că, în septembrie 2020, aflându-se în vizită la un amic de pahar, l-ar fi deposedat de țigări și 136 de lei, după ce a provocat un conflict și i-a aplicat lovituri cu pumnii și picioarele.

În iulie 2024, instanța a dispus că pentru lovitura aplicată cu răzătoarea suspectul va plăti prejudicii morale în valoare de 10.000 de lei, va achita prejudiciul material de peste 5.800 de lei și va restituit cheltuielile de judecată. În cazul celei de-a doua infracțiuni, individul trebuie să restituie prejudiciul material în valoare de 160 de lei.

sursa

In this article