Bărbat găsit mort după 15 zile de la fuga din Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău

Tragedie la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău, unde un bărbat a fost găsit mort la 15 zile după ce a fugit pe o fereastră a instituției medicale. Într-o...

Tragedie la Spitalul „Sfânta Treime” din Chișinău, unde un bărbat a fost găsit mort la 15 zile după ce a fugit pe o fereastră a instituției medicale.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Spitalului „Sfânta Treime” au menționat că de fapt bărbatul a fugit din spital după a treia zi de spitalizare, iar cadavrul se afla într-un loc dosit, ascuns și nicidecum acoperit de zăpadă, așa cum se vehicula în unele surse mass-media.

Pacientul ar fi părăsit secția medicală prin fereastra pe care a deschis-o acesta, iar în ciuda încercărilor personalului medical de a-l reține, pacientul a reușit să fugă. Reprezentanții Instituției medicale precizează că secția în care era internat bărbatul se afla la primul etaj, iar fereastra de unde a plecat pacientul era la o înălțime de 1,2 metri de la pământ.

„Conform procedurii, a fost anunțată poliția care a căutat pacientul împreună cu personalul medical. Au fost anunțate rudele, care s-au implicat a doua zi în căutarea pacientului, primind accesul necesar pe teritoriul instituției”, susțin reprezentanții Spitalului „Sfânta Treime”

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

In this article