Bărbat din raionul Telenești, condamnat la 12 ani de închisoare pentru omorul amicului de pahar

Prin sentința Judecătoriei Orhei, sediul Telenești, din 30 decembrie 2022, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de omor, stabilindu-i-se...

Prin sentința Judecătoriei Orhei, sediul Telenești, din 30 decembrie 2022, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost recunoscut vinovat de săvârșirea infracțiunii de omor, stabilindu-i-se pedeapsa sub formă de închisoare pe un termen de 12 ani.
În cadrul urmăririi penale s-a constatat că, la data de 07 ianuarie 2022, în jurul orei 0330, inculpatul, aflându-se la domiciliul său din raionul Telenești, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în urma unui conflict produs între el şi victimă, i-a aplicat ultimei, multiple lovituri cu pumnii peste diferite părți ale corpului. Ulterior, i-a înfipt un cuțit de bucătărie în regiunea pieptului și în regiunea spatelui. Din cauza vătămărilor corporale suportate, victima a decedat în scurt timp, la domiciliul său din apropiere.
În privința inculpatului a fost menținută măsura preventivă sub formă de arest preventiv, până la intrarea sentinței de condamnare în vigoare.
Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.
In this article