Bărbat din Dubăsari reținut pentru mită: A cerut 200.000 de lei pentru a influența o decizie judecătorească

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), sub coordonarea Procuraturii municipiului Chișinău, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat din raionul Dubăsari, bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi...

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA), sub coordonarea Procuraturii municipiului Chișinău, au efectuat percheziții la domiciliul unui bărbat din raionul Dubăsari, bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi solicitat o sumă de 200.000 de lei de la un agent economic, susținând că poate influența decizia Curții de Apel Chișinău în favoarea acestuia, potrivit materialelor dosarului.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, au fost documentate mai multe întâlniri între bănuit și persoana de la care ar fi pretins banii, fiind înregistrată și o tranșă de 20.000 de lei din suma solicitată.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate telefoane mobile, purtători de informații, carduri bancare și înscrisuri. Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore și urmează a fi plasat în izolatorul CNA.

Reamintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive de judecată.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article