Avocat suspectat de circulația drogurilor. La el acasă a fost găsită o cantitate impunătoare de PVP

În perioada 2019 – prezent, polițiștii au investigat activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri. În cadrul investigațiilor, a ajuns în vizorul...

În perioada 2019 – prezent, polițiștii au investigat activitatea ilicită a unui grup de persoane implicate în circulația ilegală de droguri. În cadrul investigațiilor, a ajuns în vizorul organelor de drept și un bărbat, cu vârsta de 34 ani, care practică activitate de avocat.

Astfel, la 25 februarie, de către ofițerii Direcției Combaterea Crimei Organizate a INI, în comun cu polițiștii Direcției Generală Urmărire Penală din cadrul IGP sub conducerea PCCOCS, a fost efectuată percheziția la domiciliul suspectului.

În rezultatul percheziției, polițiștii au depistat și ridicat o substanță cristalizată de culoare albă asemănătoare cu drog de tip „PVP”, folii de staniol și alte ustensile specifice de consumare a drogurilor, care aveau urme de utilizare.

Pe parcursul investigațiilor, în decurs de un an, au fost fixate mai multe date care indică că persoana suspectă a fost implicată direct în circuitul ilegal al substanțelor narcotice și în special etnobotanice și cele de tip „PVP”.

In this article