Avertizare de securitate: Teroriști ISIS, Al-Qaeda și Hamas, prezenți la granița Ungariei

Teroriști din grupările ISIS, Al-Qaeda și Hamas se află la granița cu Ungaria și organizează atacuri în țări europene, avertizează serviciile secrete maghiare, citate de liderul grupului parlamentar...

Teroriști din grupările ISIS, Al-Qaeda și Hamas se află la granița cu Ungaria și organizează atacuri în țări europene, avertizează serviciile secrete maghiare, citate de liderul grupului parlamentar Fidesz.

Teroriști din grupările ISIS, Al-Qaeda și Hamas sunt deja prezente la graniţa dintre Serbia şi Ungaria, iar ”în regiune se generează tot mai multe informaţii despre atacuri teroriste care vizează ţări europene”, a declarat Mate Kocsis, liderul grupului parlamentar Fidesz, care citează dintr-un raport oficial al serviciilor secrete maghiare.

Politicianul arată că raportul serviciilor secrete din Ungaria privind legăturile dintre migraţie şi terorism este deja public și ”evidenţiază clar că politicile iresponsabile de migraţie ale Bruxelles-ului reprezintă un risc clar pentru securitatea Europei”.

Serviciile secrete ale talibanilor controlează activitatea traficanților afgani

Mate Kocsis a subliniat că şi talibanii sunt prezenţi în Voivodina, mulţi traficanţi de persoane au legături cu liderii guvernului taliban din Afganistan şi cu membrii grupului terorist Haqqani. Politicianul maghiar a adăugat că serviciul secret al talibanilor a preluat controlul direct asupra activităţii traficanţilor afgani.

Acesta a mai scris că, la frontieră, violenţele şi utilizarea armelor au devenit un eveniment obişnuit.

”Terorismul trebuie combătut prin toate mijloacele! UE trebuie să sprijine securitatea frontierelor ungare! Este nevoie de o nouă politică de migraţie la Bruxelles”, a declarat Máté Kocsis, care, pe pagina sa de socializare, a şi distribuit un link către raportul serviciilor secrete ungare.

sursa

In this article