Autoritățile de la Chișinău se vor întâlni cu medicii din stânga Nistrului

Reprezentanții ministerului Sănătății de la Chișinău și al Organizației Mondiale a Sănătății vor organiza o ședință de lucru cu autoritățile din stânga Nistrului pentru a discuta despre măsuri...

Reprezentanții ministerului Sănătății de la Chișinău și al Organizației Mondiale a Sănătății vor organiza o ședință de lucru cu autoritățile din stânga Nistrului pentru a discuta despre măsuri de prevenire a coronavirusului. Decizia a fost luată în această dimineață, la ședința Punctului Focal Național privind controlul infecției prin coronavirus de tip nou.

Totodată, autoritățile anunță că în ultimele 24 de ore, în țara noastră nu a fost depistat nici un caz de infectare prin coronavirus de tip nou. ANSP anunță 2 cazuri suspecte, este vorba de 2 adulți care au revenit din zonele de risc din Republica Italiană. Aceștia au fost supuși testării.

În cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă”, în ultimele 24 de ore, s-au adresat 44 de persoane, dintre care au fost internați 26 de pacienți cu gripă, infecții respiratorii.

In this article