Autobuz articulat Nr. 46, în circulație la Ghidighici – Mai mult spațiu pentru pasageri

La Ghidighici a fost pusă pe linia de autobuz încă o unitate de transport, este vorba de un autobuz articulat nr. 46, care va asigura transportarea unui număr...

La Ghidighici a fost pusă pe linia de autobuz încă o unitate de transport, este vorba de un autobuz articulat nr. 46, care va asigura transportarea unui număr mai mare de pasageri, despre aceasta a anunțat edilul Ion Ceban.

„Am venit astăzi la Ghidighici pentru a discuta cu locuitorii despre problemele care îi preocupă. În acest sens, am pus în circulație un autobuz articulat pe linia 46, care va asigura transportarea unui număr mai mare de pasageri. De asemenea, am discutat cu locuitorii și despre o problemă generată de construcția neconformă a rețelelor de apă și canalizare, situație care stopează darea în exploatare a proiectului”, a declarat Ceban.

Primarul a explicat că, în procesul de executare a lucrărilor trebuia asigurată supravegherea tehnică, contractată de APL de nivelul I și antreprenor.

„Specialiștii de la Primăria Chișinău totuși identifică soluții pentru înlăturarea neregulilor, ca să reușim aprovizionarea cu apă și canalizare în cel mai scurt timp. De asemenea, i-am informat pe locuitori că autoritățile municipale pot asista în demersul lor către organele de drept”, a punctat edilul Capitalei.

În ultimii ani, Primăria Chișinău a investit în proiectele de dezvoltare a infrastructurii din Ghidighici 12,5 milioane de lei.

In this article