Au fost numiți în funcții noii adjuncți ai Procurorului General interimar

La data de 16 ianuarie 2023, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor, de către Procurorul General interimar Ion Munteanu, au fost înaintate candidaturile la funcțiile de adjuncți...

La data de 16 ianuarie 2023, în cadrul ședinței Consiliului Superior al Procurorilor, de către Procurorul General interimar Ion Munteanu, au fost înaintate candidaturile la funcțiile de adjuncți ai Procurorului General interimar, care au fost acceptate de Consiliu.
Prin urmare, azi, 18 ianuarie 2023, în cadrul unei ședințe cu participarea procurorilor din subdiviziunile Procuraturii, noii adjuncți ai Procurorului General interimar: doamna Aliona Nesterov și domnul Igor Demciucin au fost prezentați colectivului Procuraturii de către domnul Ion Munteanu.
Anterior, doamna Aliona Nesterov a exercitat funcția de adjunct interimar al Procurorului șef al Procuraturii Anticorupție, iar domnul Igor Demciucin funcția de adjunct interimar al Procurorului șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.
Adjuncții proaspăt numiți au menționat că vor continua cu corectitudine și transparență activitatea pe segmentele încredințate pentru atingerea obiectivelor Procuraturii.
În aceeași ședință, Procurorul General interimar a mulțumit foștilor săi adjuncți pentru suportul acordat, profesionalism și dedicație pe parcursul perioadei de activitate în funcțiile nominalizate.
In this article