Au demarat lucrările de reabilitare a străzilor Romantica și Ipate Soroceanu

Primarul General, Ion Ceban, anunță că, în contextul lansării de către Primăria Chișinău a programului de modernizare a infrastructurii „Reabilitarea căilor de acces către instituțiile de învățământ din...

Primarul General, Ion Ceban, anunță că, în contextul lansării de către Primăria Chișinău a programului de modernizare a infrastructurii „Reabilitarea căilor de acces către instituțiile de învățământ din Capitală”, în sectorul Centru a demarat procesul de reparație a două străzi din proximitatea instituțiilor de educație timpurie.

„În această perioadă, Î.M. Regia „Exdrupo” concomitent efectuează lucrări de reabilitare a străzilor din cartierul Telecentru aflate în intersecție – Romantica și Ipate Soroceanu. Străzile duc spre Grădinițele nr. 7 și 167 (pentru copii hipoacuzici și cu CES)”, a scris edilul.

Lucrările prevăd crearea trotuarelor care nu existau până acum în această zonă, ridicarea bordurilor, reasfaltarea părții carosabile, montarea marcajelor rutiere.

Astfel, menționează Ion Ceban, în scurt timp în sectorul Centru, copiii și însoțitorii lor vor beneficia de condiții îmbunătățite ale infrastructurii, o mai bună siguranță în deplasare, confort și accesibilitate. Avantaj însemnat și pentru transportul care aduce zilnic produsele alimentare la grădinițe, dar și pentru locuitorii care trăiesc pe aceste străzi.

In this article