Au consumat împreună băuturi alcoolice, după care s-au luat la bătaie

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru  ,,Vătămarea intenţionată...

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău, pentru  ,,Vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii”. Acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pntru furt.

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție a sec. Râșcani din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău, a fost sesizat în seara de 04 februarie, în jurul orei 21:20, precum că în or. Cricova, unui tânăr i-a fost aplicată o plagă de cuțit. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Urmare a cercetărilor la fața locului polițiștii au stabilit că în urma consumului de băuturi alcoolice între victima, un tânăr în vârstă de 26 de ani și suspect s-a iscat un conflict care a generat într-o bătaie. La un moment individul a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a aplicat o plagă tâiată în regiunea cutiei toracice, după care s-a deplasat într-o direcție necunoscută. Tânărul imediat a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor speciale întreprinse de către ofițerii de investigație suspectul a fost localizat și reținut la scurt timp de la comiterea infracțiunii. Bărbatul a fost escortat la inspectoratul de poliție pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Conform legislației în vigoare pentru fapta comisă suspectul riscă închisoare pe un termen de la 5 la 10 ani.

In this article