Atmosfera pascală la Orhei: Primăria a împodobit orașul în spiritul sărbătorii

Spiritul sfintelor sărbători pascale s-a făcut deja simțit la Orhei, unde primăria a înfrumusețat orașul cu sute de decorațiuni tematice. Muncitorii au muncit de zor pentru a crea...

Spiritul sfintelor sărbători pascale s-a făcut deja simțit la Orhei, unde primăria a înfrumusețat orașul cu sute de decorațiuni tematice.

Muncitorii au muncit de zor pentru a crea o priveliște inedită – de la aranjamente florale impresionante până la figurine de iepurași și ouă vopsite, fiecare detaliu contribuie la atmosfera festivă care inunda municipiul.

Cel mai spectaculos decor a fost instalat în Piața Vasile Lupu. Autoritățile nu au uitat nici de parcul public, unde au apărut și decorațiuni tematice.

Ca și în anii precedenți, am creat aici o atmosferă de poveste, cu lumini strălucitoare și ornamente pline de farmec. Această priveliște nu doar înfrumusețează orașul, dar aduce bucurie și speranță în inimile locuitorilor și vizitatorilor. Ne dorim ca de Paști să vă simțiți bine și confortabil, și să vă bucurați de momente de neuitat alături de cei dragi”, a declarat primarul municipiului Orhei Tatiana Cociu.

Primăria Orhei a avut grijă, de asemenea, să organizeze o curățenie generală, pentru ca orașul să strălucească în pragul sărbătorilor care se apropie.

In this article