Atac macabru într-o cafenea din Germania. Un bărbat a mutilat-o cu acid pe femeia cu care stătea la masă, apoi a stropit și o chelneriță

Undă de şoc in Germania. Cel puţin opt persoane au fost rănite, într-o cafenea. Atacatorul a aruncat cu acid peste femeia alături de care stătea la masă, dar...

Undă de şoc in Germania. Cel puţin opt persoane au fost rănite, într-o cafenea. Atacatorul a aruncat cu acid peste femeia alături de care stătea la masă, dar şi peste chelneriţă.

Deşi a fugit, a fost prins la scurt timp de poliţie. În timpul operațiunii, patru ofițeri și doi pompieri care au intrat în contact cu lichidul au suferit, de asemenea, răni.

Mai multe persoane au fost rănite de un atac cu acid într-o cafenea din orașul Bochum din vestul Germaniei.

Atac cu acid într-o cafenea din Germania

 

„Un bărbat a intrat în cafenea în jurul orei 15.25. și a turnat un lichid acid peste un oaspete care stătea la o masă în zona exterioară”, a declarat poliția locală într-un comunicat de presă. Au fost rănite și o femeie care stătea la masă cu el și o chelneriță, potrivit CNN.

În timpul operațiunii, patru polițiști și doi pompieri care au intrat în contact cu lichidul au fost și ei răniți, a declarat poliția. Motivul incidentului este încă neclar. O anchetă a poliției este în desfășurare.

In this article