Atac cu cuțitul la grădiniță în Zurich: Trei copii răniți, unul în stare gravă!

Trei copii au fost răniți într-un atac cu cuțitul în timp ce mergeau la grădiniță în orașul elvețian Zurich, a anunțat poliția elvețiană. Unul dintre copii este în...

Trei copii au fost răniți într-un atac cu cuțitul în timp ce mergeau la grădiniță în orașul elvețian Zurich, a anunțat poliția elvețiană. Unul dintre copii este în stare gravă, iar ceilalți doi, toți în vârstă de cinci ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri, relatează Euronews.

Un suspect, cetățean chinez în vârstă de 23 de ani, a fost arestat în legătură cu atacul. Incidentul a avut loc marți, puțin după prânz, în cartierul Oerlikon din Zurich, iar motivația atacatorului rămâne necunoscută.

Nicio altă persoană nu a fost rănită, a declarat un purtător de cuvânt al poliției municipale. În momentul atacului, alături de copiii atacați se afla o angajată a grădiniței, care a reușit să-l imobilizeze pe agresor cu ajutorul unui bărbat aflat la fața locului. Cei doi l-au reținut pe tânărul de 23 de ani până la sosirea forțelor de ordine. Poliția a confirmat că nu mai există niciun pericol pentru public după arestarea suspectului.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article