Atac cu cuțitul în Lyon: Patru persoane rănite, suspect arestat

Patru oameni au fost răniți, duminică, într-un atac cu cuțitul la metroul din orașul francez Lyon, au anunțat autoritățile citate de AFP și Reuters. Prefectura celui de-al treilea...

Patru oameni au fost răniți, duminică, într-un atac cu cuțitul la metroul din orașul francez Lyon, au anunțat autoritățile citate de AFP și Reuters.

Prefectura celui de-al treilea oraș ca mărime din Franța și viceprimarul Mohamed Chihi, responsabil cu securitatea, au anunțat că a fost arestat un suspect, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

AFP precizează că el este marocan și că două victime au fost rănite în abdomen, iar una la braț.

„Gândurile noastre sunt alături de cei trei răniți”, a scris Chihi pe platforma X, după primul anunț privind numărul acestora. Bilanțul a fost actualizat ulterior la patru victime.

Conform site-ului de știri ActuLyon, preluat de Reuters, suspectul are 27 de ani și este cunoscut cu antecedente infracționale. El nu a avut niciun fel de revendicări religioase sau politice. Prefectura a adăugat că respectivul nu are cazier și că a fost spitalizat de mai multe ori pentru probleme psihiatrice.

O sursă din poliție a AFP a confirmat detaliile privind identitatea presupusului agresor și a adăugat că nu există „elemente” care să indice un act terorist.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article