Atac cu acid în Londra: Nouă persoane rănite, inclusiv doi copii mici

Miercuri, ora locală 19:25, un incident șocant a avut loc în sudul Londrei, în zona Clapham, unde un bărbat a aruncat deliberat o “substanță corozivă”, posibil acid. Nouă...

Miercuri, ora locală 19:25, un incident șocant a avut loc în sudul Londrei, în zona Clapham, unde un bărbat a aruncat deliberat o “substanță corozivă”, posibil acid. Nouă persoane au fost grav rănite, inclusiv doi copii mici. Poliția Metropolitană a intervenit în urma unui apel la adresa Lessar Avenue.

Femeia și cei doi copii, aflați într-o mașină, au fost direct afectați, iar alți șase oameni, printre care și trei polițiști, au suferit răni în timpul intervenției. Cinci dintre victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri urgente. Poliția londoneză a menționat că sunt în curs de analiză pentru a identifica substanța utilizată, dar presupun că ar putea fi vorba despre o substanță corozivă.

Un bărbat a fost observat fugind de la locul faptei, iar forțele de poliție din întreaga metropolă sunt mobilizate pentru a-l prinde. Reprezentantul poliției a subliniat că se fac eforturi pentru a elucida circumstanțele acestui incident șocant.

Marina Ahmad, membră laburistă a Adunării Londoneze pentru Lambeth și Southwark, a confirmat că atacul a avut loc în contextul unei coliziuni în trafic, unde un bărbat a agresat ocupanții unei mașini, aruncând cu acid, iar printre victime se află și copii.

Echipele de pompieri au utilizat echipament specializat pentru a identifica substanța corozivă, iar echipajele de ambulanță din Londra au oferit îngrijiri imediate și au transportat toate victimele la spital. Până în acest moment, nu au fost efectuate arestări în legătură cu acest incident șocant.

In this article