Atac armat la un liceu din Bosnia: trei angajați uciși de un coleg

Un atac armat a avut loc miercuri într-un liceu din Sanski Most, în nord-vestul Bosniei, în urma căruia trei angajați ai instituției au fost uciși de către un...

Un atac armat a avut loc miercuri într-un liceu din Sanski Most, în nord-vestul Bosniei, în urma căruia trei angajați ai instituției au fost uciși de către un coleg care a deschis focul cu o pușcă automată. Incidentul a fost confirmat de Adnan Beganovic, purtător de cuvânt al poliției cantonale, care a declarat pentru postul național de radio BHR1 că atacatorul a încercat ulterior să se sinucidă.

Potrivit autorităților, victimele sunt directorul liceului, o secretară și o profesoară de engleză. Atacatorul, grav rănit în urma încercării de a-și lua viața, a fost transportat la un spital din Banja Luka pentru tratament, unde se află sub supraveghere medicală. Deși poliția nu a oferit încă detalii privind motivul atacului, surse din presa locală susțin că agresorul era un portar al instituției, vizat de o procedură disciplinară.

Incidentul a avut loc în timpul unei reuniuni de pregătire pentru noul an școlar, iar autoritățile continuă să investigheze circumstanțele acestui tragic eveniment.

In this article