Armata rusă a lansat cel puțin 10 rachete în orașul Nikolaev. Mai multe universități au fost distruse

Rușii au lansat în această dimineață cel puțin 10 rachete în mai multe universități din Nikolaev. Anunțul a fost făcut de Șeful administrației militare regionale din Nicolaev, Vitali...

Rușii au lansat în această dimineață cel puțin 10 rachete în mai multe universități din Nikolaev. Anunțul a fost făcut de Șeful administrației militare regionale din Nicolaev, Vitali Kim, care a postat un videoclip cu cele întâmplate pe rețelele de socializare. 

Astăzi, Rusia-teroristă a atacat cele mai mari două universități din Nikolaev. Cel puțin 10 rachete. Acum ne atacă educația. Cer universităților din toate țările democratice să declare Rusia pentru ceea ce este adevărat – terorist”, a scris el.

Primarul orașului Nicolaev, Alexandr Senkevici, a menționat că salvatorii și echipele de urgență lucrează deja la locurile de bombardate.

Până acum sunt cunoscuți doi răniți. De data aceasta, au lovit Nicolaevul în jurul orei 07:50 dimineața, știind foarte bine că la acea oră era deja multă lume pe străzi. Adevărați teroriști!”, a declarat primarul orașului.

 

In this article