Angajata unei grădinițe din Bender și o mamă s-au bătut cu sania și mătura

Două femei, o mamă și o angajată a unei grădinițe din Bender, s-au luat la ceartă și au început o bătaie. Una a folosit mătura, iar alta sania....

Două femei, o mamă și o angajată a unei grădinițe din Bender, s-au luat la ceartă și au început o bătaie. Una a folosit mătura, iar alta sania. Drept urmare, angajata instituției a avut nevoie de ajutor medical.

Potrivit presei din stânga Nistrului, totul s-a întâmplat luni, 15 ianuarie, la Bender.

O femeie în vârstă de 41 de ani și-a adus copilul la grădiniță. Aceasta susține că se grăbea la muncă și, din acest motiv, ea a decis să ocolească clădirea pentru a ajunge mai repede în grupă. Așadar, ea a decis să treacă prin blocul alimentar.

Totuși, responsabila pentru curățenie în vârstă de 60 de ani, i-a făcut observație când a văzut-o, spunând că nu este prima persoană care face astfel și că nu are dreptul de a merge prin acel spațiu.

Mama copilului nu a ascultat-o pe femeie și a încercat să o împingă. Însă, angajata instituției a luat în mână o mătură cu care a încercat să o lovească pe femeia cu copil. Cea din urmă a folosit sania pentru a se apăra.

Drept urmare, responsabila de curățenie s-a ales cu o vânătaie, după care i s-a inflamat mâna. Aceasta a apelat la medici care, ulterior, au anunțat și oamenii legii.

Ambele persoane au declarat în urma audierilor că nu au pretenții una față de cealaltă.

In this article