Andrian Candu are o datorie față de Vlad Plahotniuc de 3 milioane de lei

Deputatul din grupul parlamentar „Pro Moldova”, Andriana Candu îi este dator fostului deputat, Vlad Plahotniuc, ex-lider al Partidului Democrat din Moldova, transmite breakingnews.md cu referire la TRIBUNA. Potrivit...

Deputatul din grupul parlamentar „Pro Moldova”, Andriana Candu îi este dator fostului deputat, Vlad Plahotniuc, ex-lider al Partidului Democrat din Moldova, transmite breakingnews.md cu referire la TRIBUNA.

Potrivit declarației sale de avere anuale, Andrian Candu are o datorie față de Vlad Plahotniuc de 3 milioane de lei. Aceasta a fost contractată în 2019 și este scadentă în 2024.

De menționat că, în 2019, Andrian Candu indică faptul că a făcut mai multe achiziții.

Astfel, din 2019, în proprietate, deputatul deține „o altă avere imobilă”, cu suprafața de 134,6 m.p. și două garaje: unul de 23 m.p. și altul de 23,2 m.p. Toate trei bunuri dețin actul care confirmă proveniența, un contract de vânzare-cumpărare din data de 21.06 2019.

Totodată, Andrian Candu mai menționează că deține din 2019 un apartament dobândit prin alte contracte translative de posesie și de folosință, cu suprafața  de 234,8 m.p., cu act care confirmă proveniența bunului, și anume un contractul de vânzare-cumpărare din data de 21.06 2019.

De menționat că, se cunoaște public faptul că Andrian Candu este finul de cununie al lui Vlad Plahotniuc, dar au fost și colegi în Partidul Democrat și-n Parlament.

In this article