Andrei Năstase o atacă pe lidera PAS: Oamenii politici serioși fac public o declarație doar după ce o discută, o negociază și ajung la un numitor comun

Liderul PPDA, Andrei Năstase, o atacă din nou subtil pe lidera PAS, Maia Sandu, colega sa din blocul ACUM. În opinia lui Năstase, negocierile purtate între PAS şi...

Liderul PPDA, Andrei Năstase, o atacă din nou subtil pe lidera PAS, Maia Sandu, colega sa din blocul ACUM. În opinia lui Năstase, negocierile purtate între PAS şi PDM pe marginea declarației cu privire la ireversibilitatea parcursului european al Moldovei ar reprezenta un subiect de PR şi se pliază doar pe interesele politice înguste ale formaţiunii conduse de Maia Sandu.

„Pentru Platforma DA relațiile cu UE sunt prea importante și nu reprezintă, în nici un caz, un subiect pe care să-l exploatăm într-un mod politicianist și în interese înguste de imagine sau PR. Din acest motiv, regretăm scandalul legat de declarația cu privire la ireversibilitatea parcursului european al Moldovei”,  a declarat Andrei Năstase, într-un interviu acordat portalului oficial.md.

În opinia liderului PPDA, „oamenii politici serioși fac public o declarație doar după ce o discută, o negociază și ajung la un numitor comun, iar ulterior o prezintă cetățenilor”.

„În caz contrar, atunci când fiecare partid aleargă cu versiunea sa de declarație și acuză cealaltă parte, este creată o imagine de circ politic în fața cetățenilor. Se compromite în acest fel un subiect atât de important cum este integrarea europeană, obiectiv esențial al Platformei DA, iar clasa politică arată prost în fața alegătorilor, dar și a partenerilor externi”, a mai spus liderul platformei DA.

In this article