Andrei Năstase o acuză pe Maia Sandu că aceasta continuă să închidă școlile, ca pe vremea când era ministru al Educației

Mai mulți consilieri PAS și ai grupului Pro Moldova din raionul Nisporeni au contribuit la închiderea a două gimnazii din satele Ciutești și Vulcănești. Despre aceasta liderul PPDA,...

Mai mulți consilieri PAS și ai grupului Pro Moldova din raionul Nisporeni au contribuit la închiderea a două gimnazii din satele Ciutești și Vulcănești. Despre aceasta liderul PPDA, Andrei Năstase, a povestit în cadrul unui briefing de presă.

Năstase a mai declarat că aleșii locali ai formațiunii sale au reușit să restabilească activitatea celor două instituții de învățământ, în pofida determinării celor de la PAS, condus de Maia Sandu, de a le închide.

“Este regretabil faptul că în acest joc murdar a fost implicată și o formațiune care declară că educația este prioritară pentru ea”, a declarat Andrei Năstase, făcând trimitere direct la PAS.

Amintim că în perioada anilor 2012-2015, atunci când Maia Sandu era ministru al Educației, Republica Moldova au fost închise 113 școli.

In this article