Andrei Năstase a divulgat de ce membrii Platformei DA sunt supărați pe PAS și Maia Sandu

Membrii Platformei DA sunt supărați pe PAS și Maia Sandu pentru că și-au luat toți banii oferiți de stat pentru campania electorală din 2016. Declarația a fost făcută...

Membrii Platformei DA sunt supărați pe PAS și Maia Sandu pentru că și-au luat toți banii oferiți de stat pentru campania electorală din 2016. Declarația a fost făcută de Andrei Năstase în cadrul unei emisiuni la UNIMEDIA.

„Platforma DA nu ar nici un cent din alegerile prezidențiale din 2016. Aici este și o mare supărare a colegilor mei și a celor, care au muncit în 2016 și la colectarea de semnături pentru referendumul de modificare a Constituției și în sprijinul candidaturii Maiei Sandu. Oamenii ăștia au muncit din cont propriu, atunci nici noi nu aveam bani, nici partidul. Pe final aflu că partidul din care fac parte nu se alege cu nimic. E o nedreptate, o nedreptate pe care o las pe discreția oamenilor”, a declarat Năstase.

Precizăm că statutul subvenționează cheltuielile partidelor pentru campaniile electorale. În 2016, în cadrul campaniei pentru alegerile prezidențiale, Andrei Năstase și formațiunea pe care o conduce s-a retras în favoarea lideri PAS, Maia Sandu.

In this article