Analist: Igor Dodon se afla la dreapta de Putin, acest gest vorbește despre locul pe care conducerea Rusiei îi atribuie

Analistul politic Dionis Cenușa a analizat fotografiile de la parada de la Moscova, la care a participat și președintele țării noastre, Igor Dodon. Cenușa a atras atenția că...

Analistul politic Dionis Cenușa a analizat fotografiile de la parada de la Moscova, la care a participat și președintele țării noastre, Igor Dodon. Cenușa a atras atenția că pe parcursul mai multor ceremonii, Igor Dodon s-a aflat în dreapta președintelui rus Vladimir Putin. În opinia analistului, acest gest vorbește despre locul pe care conducerea Rusiei îi atribuie lui Igor Dodon la nivel de încredere.

Șeful statului Igor Dodon se află într-o vizită de lucru la Moscova. La invitația omologului său rus, Vladimir Putin, Igor Dodon a participat la parada din Piața Roșie, dedicată celor 75 de ani de la Victorie.

Anterior, Igor Dodon a anunțat că în timpul vizitei sale în Federația Rusă intenționează să discute trei subiecte importante. Primul subiect se referă la prelungirea regimului preferențial pentru exportul de mărfuri moldovenești în Federația Rusă, care expiră în data de 30 iunie 2020. Al doilea subiect se referă la autorizația pentru transport, iar cel de-al treilea – de creditul rusesc.

In this article