Amenințare cu moartea la Edineț: Un bărbat, reținut pentru 72 de ore

Un bărbat de 46 de ani, locuitor al municipiului Edineț, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce a amenințat cu moartea o persoană. Incidentul s-a produs...

Un bărbat de 46 de ani, locuitor al municipiului Edineț, a fost reținut pentru 72 de ore, după ce a amenințat cu moartea o persoană. Incidentul s-a produs în seara zilei de luni, 23 ianuarie.

Doi locuitori ai municipiului Edineț de 30 și 46 de ani, având un conflict mai vechi cu un bărbat de 52 de ani, au venit la domiciliul acestuia. La un moment dat, bărbatul de 46 de ani a luat un cuțit de bucătărie de masă și a amenințat proprietarul cu moartea, transmite breakingnews.md cu referire la tvn.md.

Bărbații au fost escortați la Inspectoratul de Poliție Edineț pentru documentarea și acumularea probatoriului. Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru amenințarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății. Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Persoana bănuită riscă amendă de până 37.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de la 1 la 3 ani.

In this article