Ambasadorul SUA îl contrazice pe deputatul PAS: Curtea Constituțională își exercită acum independența și lucrează pentru binele poporului

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, îl contrazice pe deputatul PAS Dan Perciun, care spune că Înalta Curtea se face vinovată de blocajul politic de la Chișinău....

Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan, îl contrazice pe deputatul PAS Dan Perciun, care spune că Înalta Curtea se face vinovată de blocajul politic de la Chișinău.

 Într-un editorial publicat pe anticoruptie.md, ambasadorul a scris că “multe instituții de stat, inclusiv Curtea Constituțională, care au fost odată capturate, își exercită acum independența și lucrează pentru binele poporului și nu a intereselor egoiste și corupte. Iar instituțiile cu adevărat independente sunt un bastion împotriva derapajelor democratice și revenirii la un climat de frică”.

În același editorial, ambasadorul precizează că aleșii Republicii Moldova trebuie să se apuce de lucru pentru a răspunde nevoilor urgente ale cetățenilor.

In this article