Ambasada SUA la Chișinău a donat 25 de calculatoare pentru centrul COVID-19 de la Moldexpo

Ambasada SUA în Republica Moldova a donat 25 de calculatoare pentru centrul de triere a bolnavilor de COVID-19, amenajat la Moldexpo, care vor ajuta la gestionarea înregistrării...

Ambasada SUA în Republica Moldova a donat 25 de calculatoare pentru centrul de triere a bolnavilor de COVID-19, amenajat la Moldexpo, care vor ajuta la gestionarea înregistrării pacienților și a asistenței aflate în administrare.

„Statele Unite vor continua să lucreze cu guvernul Republicii Moldova și cu organizațiile internaționale din domeniul sănătății pentru a identifica necesitățile și soluțiile, în timp ce facem față acestei crize împreună”, se arată în mesajul ambasadei.

Într-o postare pe Facebook, edilul Capitalei, Ion Ceban le-a mulțumit partenerilor pentru acest ajutor.

“Este o donație binevenită și mulțumim Guvernului american pentru suport, mulțumesc ambasadorului dar și PNUD pentru implicare. Din prima zi monitorizăm mersul lucrărilor și am dotat cele 3 pavilioane pentru ca medicii și pacienții să dispună de toate condițiile necesare. În prezent amenajăm altă instituție este vorba de Constructorul unde vor putea fi duși în jur de 120 de persoane”, a scris Ion Ceban.

In this article