Alte câteva sute de primari au semnat declarații în susținerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Alte câteva sute de primari, consilieri locali și raionali, președinți de raioane, au semnat declarații în susținerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Aleșii locali au toată încrederea...

Alte câteva sute de primari, consilieri locali și raionali, președinți de raioane, au semnat declarații în susținerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor. Aleșii locali au toată încrederea că, odată ajunsă la guvernare echipa blocului de stânga va stabiliza situația din țară, va asigura dezvoltarea economică și socială și va întoarce încrederea cetățenilor în ziua de mâine.

Potrivit semnatarilor declarațiilor, crearea blocului simbolizează renașterea echipei care a condus cu succes țara în anii 2001-2009, când au fost soluționate cele mai stringente probleme sociale, a fost dezvoltată economia, educația, medicina, cultura. Anume atunci cetățenii țării au avut speranță în viitor. A fost o perioadă de stabilitate, liniște și pace. A fost o perioadă în care Moldova a demonstrat că este capabilă să se dezvolte independent, bazându-se pe potențialul poporului și voința politică, pe dorința de a trăi cu demnitate în propria țară.

În opinia aleșilor locali,  consolidarea celor două forțe politice este un răspuns adecvat la politica provocatoare a partidelor de dreapta, care atentează la pacea din țară, care urmăresc incitarea la tensiuni interetnice și renunțarea la valorile familiei.

Declarații în susținerea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor au semnat aleșii din Anenii Noi, Cahul, Edineț, Căușeni, Orhei, Ștefan Vodă, Hâncești, Nisporeni, Râșcani, Soroca.

In this article