Alla Darovannaia: Încă o zi când viața în Moldova este și mai proastă. Gazul se scumpește din nou

Prețurile cresc, gazul se scumpește din nou, iar în câteva luni guvernarea nu va mai avea bani pentru a achita salariile și pensiile. Oameni buni, ieșiți în stradă....

Prețurile cresc, gazul se scumpește din nou, iar în câteva luni guvernarea nu va mai avea bani pentru a achita salariile și pensiile. Oameni buni, ieșiți în stradă. Cu acest apel a venit deputatul PSRM, Alla Darovannaia, în timpul protestului organizat de socialiști în fața Parlamentului.

“Încă o zi când viața în Moldova este și mai proastă. Ni se spune zilnic, că peste tot este rău, inflația este mare. Nu e așa. Noi avem cea mai mare inflație din regiune, cele mai mari prețuri din regiune, cel mai mare deficit bugetar din istoria R.Moldova, ceea ce înseamnă că peste câteva luni guvernarea nu va avea bani pentru salarii și pensii. Ne pare rău, dar prețul la gaz a fost solicitare să se majoreze, iar guvernanții spun că nu e problema noastră. Dar e problema noastră, pentru că gazul e produs strategic. Trebui să meargă de urgență să negocieze contractul. Dacă venim în iarnă fără gaz, nu știu ce mai facem”, a declarat Darovannaia.

Membrii și simpatizanții PSRM continuă protestele împotriva ilegalităților și a dosarelor fabricate la comandă. În această dimineață, manifestanții s-au adunat în fața Parlamentului, unde scandează Rușine! Jos Guvernul PAS! Moldova! Protestatarii cer eliberarea lui Igor Dodon și încetarea dosarelor fabricate la comandă pe membrii PSRM.

In this article