Alexandru Stoianoglo spune că declarațiile unor politicieni despre filarea judecătorilor Curții Constituționale sunt neîntemeiate

Declarațiile unor politicieni despre filarea judecătorilor Curții Constituționale sunt neîntemeiate. Declarația îi aparține Procurorului General Alexandru Stoianoglo și a fost făcută într-un interviu pentru Newsmaker.md. „Cu părere de...

Declarațiile unor politicieni despre filarea judecătorilor Curții Constituționale sunt neîntemeiate. Declarația îi aparține Procurorului General Alexandru Stoianoglo și a fost făcută într-un interviu pentru Newsmaker.md.

„Cu părere de rău au fost dor niște declarații politice”, spune Stoianoglo. Totodată, el a precizat că la baza acestor declarații nu au stat fapte, dovezi, dar informații livrate de persoane terțe, necunoscute.

Procurorul General mai spune că a discutat acest subiect cu reprezentanții organelor de drept și i-a îndemnat să verifice, ca astfel de acțiuni ilegale să nu aibă loc.

“Noi vom monitoriza situația. Nu exclud posibilitatea ca în condițiile în care oamenii încă nu au scăpat de frica, care le-a fost băgată ani la rând, unele companii private să se folosească de acest fenomen și să-i fileze, cu scopul de a provoca un disconfort sau sentiment de persecuție ”, a explicat Alexandru Stoianoglo.

 

 

In this article