Aleșii locali din PDM, care aderă la ȘOR primesc un salariu de până la 5000 lei

Reprezentanții Partidului “ȘOR” propun salariu de 2 mii de lei consilierilor și câte 4-5 mii de lei primarilor, pentru a părăsi Partidul Democrat din Moldova. Declarațiile au fost...

Reprezentanții Partidului “ȘOR” propun salariu de 2 mii de lei consilierilor și câte 4-5 mii de lei primarilor, pentru a părăsi Partidul Democrat din Moldova. Declarațiile au fost făcute de președintele Organizației Teritoriale PDM, Briceni, Mihail Gnatiuc pentru Nordnews.md.

„Pretutindeni a funcționat factorul financiar, dacă îl pot numi așa. Se vehiculează de mai mult timp că reprezentanții Partidului “ȘOR” propun salariu de la 2 mii de lei consilierilor, și câte 4-5 mii de lei primarilor, dacă aceștia vor părăsi formațiunea”, a declarat Mihail Gnatiuc.

Totodată, președintele interimar al Organizației Teritoriale PDM, Edineț, Igor Nepeivoda spune că se creează o iluzie, un PR politic prin intermediul mass-mediei, precum că au loc plecări masive din PDM.

„Nu este adevărat. Da, unii au părăsit partidul, dar echipa nu a simțit pierderea unui soldat. Unul a plecat, dar oamenii merg înainte. Credeți că motivul plecării sunt convingerile ideologice? Eu nu sunt sigur. Motivul acestor plecări este mai profund, poate chiar și interesele personale ale unor politicieni”, a spus Igor Nepeivoda pentru Nordnews.md.

In this article