Alertă la Penitenciarul Nr.17 Rezina. Un deținut pe viață a înjunghiat un gardian

Stare de alertă a fost în această după-amiază, la Penitenciarul Nr.17 Rezina, după ce un gardian a fost atacat cu un cuțit de către un deținut, susțin sursele...

Stare de alertă a fost în această după-amiază, la Penitenciarul Nr.17 Rezina, după ce un gardian a fost atacat cu un cuțit de către un deținut, susțin sursele Deschide.MD din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Potrivit surselor, unul dintre denținuții condamnați pe viață, din motive încă necunoscute, cu un cuțit de bucătărie l-a atacat pe unul dintre supraveghetorii postului intern. În urma incidentului, gardianul s-a ales cu două plăgi și a fost transportat la spital pentru a i se acorda ajutor medical.

Ceilalți gardieni au reușit să-l imobilizeze și să-l dezarmeze pe deținut, iar despre acest caz au fost sesizate toate organele abilitate.

Sursele susțin că deținutul, care l-a atacat pe gardian, are două omoruri la activ. Cel de-al doilea omor a fost săvârșit acum câțiva ani la o stație PECO din Ialoveni, cu o armă de foc, după ce și-a ispășit în penitenciar pedeapsa pentru un alt omor.

 

In this article