Alertă de securitate în Israel: Ambasada Moldovei emite avertizări pentru cetățeni!

Israel anunță că Iran a lansate rachete asupra teritoriul său. În acest sens Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu mesaj pentru cetățenii aflați în zonele de...

Israel anunță că Iran a lansate rachete asupra teritoriul său. În acest sens Ambasada Republicii Moldova în Israel a venit cu mesaj pentru cetățenii aflați în zonele de risc.

„În actualele condiții de securitate, cetățenii din zona de alertă Gush Dan sunt rugați să rămână aproape de un spațiu de protecție (MAMAD, MAMAC, adăpost, scară interioară sau cameră interioară) până la o nouă notificare”, menționează autoritatea.

Totodată, Ambasada Republicii Moldova în Israel menționează că rămânerea în spațiul de protecție este esențială în caz de urgență și a anunțat câteva măsuri de protecție:

„În cazul unei alerte, trebuie să intrați în spațiul de protecție și să rămâneți acolo timp de cel puțin zece minute. Se recomandă să vă actualizați informațiile din mass-media și să așteptați instrucțiuni suplimentare. Pentru mai multe informații, puteți suna la centrul de urgență 104 sau vizitați portalul național de urgență”, specifică reprezentanții Ambasadei.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article