Alertă de raid aerian în Ucraina

În dimineața zilei de sâmbătă, fragmente de dronă au căzut pe o clădire municipală din districtul Obolon, situat în nordul Kievului, fără a provoca incendii, potrivit primarului capitalei...

În dimineața zilei de sâmbătă, fragmente de dronă au căzut pe o clădire municipală din districtul Obolon, situat în nordul Kievului, fără a provoca incendii, potrivit primarului capitalei ucrainene, Vitali Kliciko. Incidentul a fost anunțat printr-o postare pe aplicația Telegram, unde Kliciko a menționat că echipele de urgență se îndreaptă spre locul impactului.

Anterior, primarul Kievului informase că sistemele de apărare antiaeriană erau active în capitală, iar martorii au raportat mai multe explozii în oraș. Șeful administrației militare a Kievului, Serhii Popko, a declarat că dronele încă reprezintă o amenințare și a îndemnat populația să rămână în adăposturi.

Deși alerta de raid aerian a fost ridicată în Kiev, aceasta rămâne în vigoare pentru alte regiuni din centrul Ucrainei. Situația este monitorizată în continuare de autorități.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article