Alertă de inundații în România. Județul Constanța a ajuns sub ape

România. Inundații în mai multe zone din județul Constanța. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenţionare Cod portocaliu, valabilă în prima parte a zilei....

România. Inundații în mai multe zone din județul Constanța. Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o atenţionare Cod portocaliu, valabilă în prima parte a zilei. Sunt vizate râurile din judeţul Constanţa.

Mai multe străzi din municipiul Constanța au fost inundate de o ploaie torențială care a început la primele ore. Și în stațiunea Mamaia plouă, iar străzile au devenit impracticabile.

Inundații în județul Constanța

În urma ploilor, la dispeceratul societății RAJA Constanța au fost înregistrate mai multe sesizări. S-a intervenit pentru inundații în mai multe zone ale orașului. Apa a acoperit străzile Crinului și Steagului, zona Delfinariu – Chiliei, b-dul Alexandru Lăpușneanu, zona Peninsulară – str. Sulmona, b-dul Ferdinand și zona Pavilionului Expozițional – b-dul Mamaia.

De asemenea, inundații au fost și în municipiul Mangalia, dar și în Agigea, Techirghiol, Cumpăna, Eforie Sud, Eforie Nord, Tuzla și Costinești. Echipele de intervenție au fost mobilizate pentru a îndepărta efectele provocate de ploile torențiale. O casă din Agigea a fost inundată.

In this article