Alertă de călătorie în Ungaria: Sunt așteptate ploi torențiale

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate ploi...

Ambasada Republicii Moldova în Ungaria informează cetățenii care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Ungaria despre condițiile meteorologice nefavorabile prognozate pentru perioada următoare, fiind așteptate ploi torențiale.

Astfel, autoritățile ungare au emis avertizări meteorologice și alerte de inundații pentru mai multe regiuni ale țării, inclusiv pentru Budapesta.

Ambasada Republicii Moldova recomandă cetățenilor să urmărească în mod constant sursele de informare locale pentru actualizări meteorologice și avertizări, inclusiv să ia în considerare posibilele întârzieri și perturbări în transportul rutier, feroviar și aerian.

În cazul în care vă confruntați cu o situație de criză, puteți contacta Ambasada Republicii Moldova în Ungaria: adresa: 1024, Budapesta, str. Ady Endre, 16; Telefon: + 36-1-336-3450; Linia telefonică de urgență: +36 30 283 8060; E-mail: [email protected].

În context, amintim că este emisă încă o alertă de călătorie în Austria. În țara respectivă sunt prognozate condiții meteorologice severe.

In this article