Alertă alimentară: Somon cu bacterii și condimente care prezintă risc pentru sănătatea consumatorilor retrase de ANSA

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a identificat mai multe produse alimentare care prezintă riscuri pentru sănătatea consumatorilor. Printre acestea se numără un lot de nucă de muscat...

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a identificat mai multe produse alimentare care prezintă riscuri pentru sănătatea consumatorilor. Printre acestea se numără un lot de nucă de muscat măcinată și un lot de curcuma turmeric, ambele cu data fabricării pe 3 iulie 2024.

Aceste condimente conțin specii de plante suplimentare, inclusiv pătrunjel, muștar alb și ceapă, care pot provoca reacții alergice consumatorilor sensibili.

În plus, ANSA a anunțat retragerea de pe piață a unui lot de somon importat de SRL „KAUFLAND” după depistarea unor bacterii în acest produs. Autoritatea a îndemnat consumatorii să fie atenți la utilizarea acestor condimente și a precizat că importatorul SRL „Cazantip” va rechema produsele afectate de pe piață.

Consumatorii sunt sfătuiți să verifice etichetele produselor și să evite utilizarea celor menționate în cazul în care au alergii la ingredientele suplimentare identificate.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

 

In this article