Air Moldova își anulează toate zborurile până la mijlocul lui august

Air Moldova anunță că își sistează toate zborurile până la data de 16 august 2023, inclusiv. Compania aeriană anunță într-o notă informativă emisă că pasagerii a căror zboruri...

Air Moldova anunță că își sistează toate zborurile până la data de 16 august 2023, inclusiv. Compania aeriană anunță într-o notă informativă emisă că pasagerii a căror zboruri au fost anulate vor fi notificați pe adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking.

Potrivit Air Moldova, pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul.

Pasagerii care au procurat biletele achitând prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar/pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

„Vă mulțumim pentru înțelegere și răbdare”, anunță Air Moldova.

Amintim că Air Moldova și-a anulat, în ultimele luni, repetat, toate zborurile din cauza situației financiare precare din interiorul companiei. Recent, cel mai mare operator aerian din Republica Moldova a respins declarațiile autorităților centrale privind falimentarea companiei aeriene. Compania a emis o notă informativă în care dă asigurări că Air Moldova continuă să parcurgă etapele procesului de restructurare, îndemnând politicienii să se abțină de la a comenta situația din jurul companiei.

Recent, directorul Autorității Aeronautice Civile, Vasile Șaramet, a declarat că Air Moldova ar putea să nu mai revină cu operațiuni pe Aeroportul Internațional Chișinău. Șeful AAC susține că conducerea companiei nu reușește, deocamdată, să identifice resurse financiare pentru a întoarce datoriile.

In this article