Air Moldova anunță reluarea zborurilor către Moscova

Compania aeriană Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022. Decizie vine ca urmare a nenumăratelor...

Compania aeriană Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022. Decizie vine ca urmare a nenumăratelor solicitări din partea cetățenilor Republicii Moldova, care se află în Federația Rusă și vor să revină acasă.

„Totodată decizia de a relua zborurile se datorează solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor din luna februarie. Aceste circumstanțe au creat dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, timpul petrecut în deplasarea pe cale terestră, inocomoditățile zborurilor cu escală, în special pentru cazurile de urgență medicală”, anunță compania.

Air Moldva mai precizează că reluarea zborurilor din și spre Federația Rusă este un răspuns la apelurile făcute de conaționalii noștri.

In this article