Air Moldova a prelungit suspendarea zborurilor până pe 30 iunie

Compania aeriană Air Moldova anunță că zborurile vor fi sistate până la data de 30 iunie, inclusiv. „Air Moldova” informează că toți pasagerii care au procurat biletele online,...

Compania aeriană Air Moldova anunță că zborurile vor fi sistate până la data de 30 iunie, inclusiv.

„Air Moldova” informează că toți pasagerii care au procurat biletele online, vor primi rambursarea la solicitare.

De asemenea, compania a sistat temporar activitatea oficiului de pe bulevardul Negruzzi 10 din Chișinău. Astfel, personalul va fi concentrat pe asistența pasagerilor în regim online.

Anterior, compania aeriană „Air Moldova” a prelungit sistarea zborurilor până la data de 16 iunie 2023.

Premierul Dorin Recean și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Lilia Dabija au declarat că falimentul „Air Moldova” este cauzat de proasta administrare a companiei.

La rândul său, compania a rugat autoritățile să nu se implice în domeniile în care competențele și cunoștințele lor sunt restrânse și că „Air Moldova” nu a vorbit despre faliment, iar declarațiile oficialilor sunt iresponsabile.

În contextul sistărilor zborurilor, premierul Dorin Recean a anunțat că cursele anulate de „Air Moldova” vor fi preluate de companii străine până în luna iunie. „Către iulie, trebuie să ajungem să avem acoperite toate cursele necesare cetățenilor noștri”, a precizat Recean.

In this article