Aeroportul Chișinău lansează zboruri către Lituania

Aeroportul Chișinău anunță că din 2 aprilie 2025 compania aeriană letonă airBaltic lansează zboruri către unul dintre orașele sale natale – Vilnius, Lituania, aceasta fiind a doua destinație...

Aeroportul Chișinău anunță că din 2 aprilie 2025 compania aeriană letonă airBaltic lansează zboruri către unul dintre orașele sale natale – Vilnius, Lituania, aceasta fiind a doua destinație baltică deservită de airBaltic din Republica Moldova.

Amintim că în această primăvară a fost lansată ruta Chișinău-Riga operată la fel de compania aeriană AirBaltic. Așadar, programul de zbor urmează să fie completat cu o frecvență săptămânală, în fiecare zi de miercuri.

În acest context, 𝐕𝐢𝐜𝐞𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐃𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐑𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐙𝐛𝐨𝐫𝐮𝐫𝐢 𝐥𝐚 𝐚𝐢𝐫𝐁𝐚𝐥𝐭𝐢𝐜 – 𝐓𝐡𝐨𝐦𝐚𝐬 𝐑𝐚𝐦𝐝𝐚𝐡𝐥, 𝐚 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭Suntem încântați să extindem prezența airBaltic în Moldova prin lansarea acestei noi rute către Vilnius. Suntem recunoscători partenerilor noștri de la Aeroportul Internațional Chișinău pentru colaborarea lor și așteptăm cu nerăbdare să oferim călătorilor locali o varietate și mai mare de opțiuni de călătorie convenabile pentru a explora Țările Baltice.”

𝐀𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐚𝐥 𝐀𝐈𝐂, 𝐒𝐞𝐫𝐠𝐢𝐮 𝐒𝐩𝐨𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐚 𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐧𝐭𝐮𝐞𝐳𝐞 𝐜𝐚̆: „Lansarea unei rute directe spre Vilnius este un motiv de bucurie pentru Aeroportul Internațional Chișinău și călătorii din Republica Moldova. Suntem recunoscători partenerilor noștri că își extind rețeaua de zboruri pe Aeroportul Internațional Chișinău și considerăm că această destinație spre țările baltice este un bun prilej de a dezvolta atât contactele între cetățenii din Moldova și Lituania, cât și de a valorifica oportunitățile de afaceri și turistice, transformând Vilnius într-o regiune de acces în ambele direcții pentru întreaga regiune Baltică și Nordică a Europei, creându-se posibilități noi de conexiune în țările nordice pentru pasagerii noștri”.

In this article