Adunarea Parlamentară a OSCE va continua să susțină Republica Moldova

Adunarea Parlamentară a OSCE va continua să susțină Republica Moldova. Șefa delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a OSCE, deputata Veronica Roșca, a avut ieri o întrevedere în format...

Adunarea Parlamentară a OSCE va continua să susțină Republica Moldova. Șefa delegației Parlamentului la Adunarea Parlamentară a OSCE, deputata Veronica Roșca, a avut ieri o întrevedere în format online cu Președinta AP OSCE, Margareta Cederfelt.

Președinta AP OSCE i-a adresat felicitări deputatei Roșca în legătură cu desemnarea în funcția de șefă a delegației Parlamentului Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a OSCE, exprimându-și speranța la o cooperare fructuoasă. Delegația Parlamentului Republicii Moldova urmează să participe la Reuniunea de iarnă a AP OSCE, care va avea loc la Viena, Republica Austria, în perioada 23-24 februarie 2023.

În cadrul întrevederii s-a discutat și despre eforturile înregistrate de țara noastră în implementarea reformelor pe calea integrării europene și suportul oferit de AP OSCE. Referindu-se la fluxul de refugiați din Ucraina, Președinta AP OSCE, Margareta Cederfelt, și-a exprimat admirația față de modul în care țara noastră a făcut față acestei provocări și față de felul în care moldovenii și-au deschis casele și inimile.

In this article