Adolescent înjunghiat mortal

Descoperire de groază sub Viaductul care unește sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. O persoană a sunat la 112 și a declarant că a depistat cadavrul unui tânăr,...

Descoperire de groază sub Viaductul care unește sectoarele Centru și Botanica ale capitalei. O persoană a sunat la 112 și a declarant că a depistat cadavrul unui tânăr, cu semne de moarte violentă. S-a întâmplat în după-amiaza de 09 iulie, în jurul orei 16.40, la intersecția străzilor Fierarilor și Cocieri din sectorul Centru al Capitalei. La fața locului s-a deplasat imediat poliția, dar și medicul legist.

Din informația oferită de ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Svetlana Scripnic, după examinarea vizuală a corpului victimei a fost depistată o plagă penetrantă în regiunea pieptului. Totodată, s-a stabilit că victima este un adolescent de 18 ani, care nu avea un loc permanent de trai. Cadavrul tânărului a fost transportat la centrul de medicină legală pentru a stabili cauza exacta a decesului. Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru a stabili circumstanțele în care a fost omorât adolescentul, dar și să dea de urmele individului sau indivizilor care au comis crima.

In this article