Activitatea unui cazino care activa ilegal, sistată de Poliția capitalei

Polițiștii capitalei au deconspirat activitatea clandestină a unei săli de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Centru al capitalei.  Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat  de...

Polițiștii capitalei au deconspirat activitatea clandestină a unei săli de jocuri de noroc, amenajată într-un imobil din sectorul Centru al capitalei. 

Activitatea ilegală era coordonată de un bărbat  de 35 ani, locuitor al capitalei. Sala de jocuri de noroc activa doar pe timp de noapte, unde participa un număr impunător de persoane.

Aceasta era camuflată și dotată cu sisteme avansate de securitate, monitorizare video externă și limitare de acces.

Pentru a participa la joc, participanții trebuiau să  fie recomandați de alte persoane din cercul de prieteni ai organizatorului. Miza minimă de participare la joc constituia 3 000 de lei.

În cadrul acțiunilor, polițiștii  au  acumulat probe concludente privind activitatea ilegală, fiind ridicată o masă de joc, peste 2000 de fișe, cărți de joc și înscrisuri ce țin de activitatea ilegală desfășurată.

Acțiunile de documentare au fost desfășurate de angajații  Direcției de Poliție a mun. Chișinău, cu suportul polițiștilor BPDS ,, Fulger ”.

În continuare polițiștii documentează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și persoanelor implicate.

In this article