Accidentul dintre o ambulanță și o mașină a MAI

Oamenii legii au stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului din dimineața zilei de 5 aprilie 2023, din centrul Capitalei, cu implicarea unei mașini a Poliției și...

Oamenii legii au stabilit cine se face vinovat de producerea accidentului din dimineața zilei de 5 aprilie 2023, din centrul Capitalei, cu implicarea unei mașini a Poliției și a unei ambulanțe.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a comunicat  că vinovat se face șoferul care conducea ambulanța.

„Vinovat de comiterea accidentului se face șoferul de pe ambulanță. A trecut la culoarea roșie a semaforului fără a se asigura. 

Serviciile specializate au dreptul să treacă la culoarea roșie a semaforului în cazul în care au girofarul inclus și, totodată, se asigură că ceilalți participanți la trafic le acordă prioritate”, a precizat Natalia Stati.

Amintim că accidentul s-a produs miercuri dimineață, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Alexandr Pușkin. În urma impactului, nici o persoană nu a avut de suferit.

In this article