Accidente mortale pe străzile Moldovei: Trei persoane și-au pierdut viața

În ultimele ore au fost înregistrate trei accidente rutiere, în urma cărora trei persoane și-au pierdut viața, anunță Poliția Republicii Moldova. Sursa: Telegram: Poliția Republicii Moldova În jurul...

În ultimele ore au fost înregistrate trei accidente rutiere, în urma cărora trei persoane și-au pierdut viața, anunță Poliția Republicii Moldova.

Telegram: Poliția Republicii Moldova
Sursa: Telegram: Poliția Republicii Moldova

În jurul orei 02:00, pe strada Studenților din capitală, un bărbat de 29 de ani, la volanul unui BMW, s-a tamponat într-un copac. În urma impactului, șoferul a decedat pe loc.

Astăzi dimineață, pe traseul Chișinău-Leușeni, un bărbat de 34 ani, la volanul unui Audi, având ca pasageră o tânără de 19 ani și preliminar deplasându-se cu viteză excesivă a tamponat din spate o Toyota, condusă de un bărbat de 55 de ani.

În urma impactului, șoferul din Toyota a decedat. Alte trei persoane – pasagera din Toyota de 55 de ani, șoferul Audi și o pasageră a acestuia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferul mașinii Audi a refuzat testarea cu aparatul Drager.

Potrivit Poliției, în jurul orei 05:41, în satul Zgărdești din Telenești, șoferul unui Opel Vectra, un tânăr de 20 de ani, care avea ca pasager un adolescent de 17 ani, în timpul deplasării pe un drum de țară din extravilanul localității a pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat. În urma traumelor primite pasagerul său a decedat.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcoolscopic, rezultatul indicând o concentrație de 0,14 mg/l alcool în aerul expirat.

Pe toate cazurile a fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

sursa

In this article