Accident tragic în Italia: Doi tineri, un moldovean și o româncă și-au pierdut viața

Accident mortal în Italia. Un moldovean în vârstă de 23 de ani și o româncă în vârstă de 32 de ani și-au pierdut viața, după ce primul ar...

Accident mortal în Italia. Un moldovean în vârstă de 23 de ani și o româncă în vârstă de 32 de ani și-au pierdut viața, după ce primul ar fi pierdut controlul volanului iar autoturismul s-a izbit de un zid de beton al unui tunel, scrie rotalianul.com cu referire la Il Messaggero. Mașina s-ar fi deplasat cu viteză. Totodată s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

Accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe 12 aprilie, în comuna italiană Montesilvano, regiunea Abruzzo.

Autoturismul Alfa Romeo coupé, condus de un moldovean în vârstă de 23 de ani, circula pe o șosea de centură iar într-un tunel rutier a atins lateral o altă mașină. În rezultat, șoferul ar fi pierdut controlul volanului și autoturismul s-a izbit violent de zidul de beton al tunelului, pe contrasens.

Potrivit sursei, medicii și pompierii au ajuns rapid la fața locului însă „nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viețile celor doi”. Cea de-a doua persoană fiind o româncă în vârstă de 32 de ani. Corpurile celor doi au fost extrase dintre fiarele mașinii după ce pompierii au tăiat capota vehiculului.

A fost demarată o anchetă. Totodată se așteaptă ca autopsiile să ofere mai multe detalii despre cauzele impactului. Preliminar se consideră că viteza excesivă cu care se deplasa autoturismul Alfa Romeo ar fi principala cauză a accidentului. Totodată s-a constatat că niciuna dintre victime nu purta centura de siguranță în momentul accidentului.

FOTO Accident într-un tunel din Italia: două persoane au murit, printre care un tânăr din Moldova 

ilpescara.it

sursa

In this article