Accident grav la Hâncești: Pieton, lovit mortal de un angajat Fulger

Un bărbat a murit în drum spre spital după ce a fost lovit pe traseu de un șofer de 30 de ani care conducea un BMW X5. Accidentul...

Un bărbat a murit în drum spre spital după ce a fost lovit pe traseu de un șofer de 30 de ani care conducea un BMW X5.

Accidentul s-a produs aseară, 5 septembrie, pe traseul Hâncești-Cimișlia, la ieșirea din satul Bozieni.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că la volanul unității de transport se afla un angajat al BPDS “Fulger”, pe civil, în afara orelor de serviciu și cu mașina personală. Acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul la alcool fiind negativ.

La locul accidentului s-a prezentat un șofer din trafic, care la distanță de câteva minute a reușit să evite persoana pe carosabil. Acesta a declarat polițiștilor că era atenționat din faruri de conducătorii auto din sens opus care observau bărbatul, în contextul în care traseul este neiluminat, iar persoana îmbrăcată în haine întunecate. Șoferul a prezentat secvența video de pe camera de bord a mașinii sale, în care se vede cum în ultimul moment observă persoana și reușește să o evite intrând pe contrasens.

Victima este un bărbat cu vârsta de 45-50 de ani, neidentificat până la moment.

Angajatul de la “Fulger” activează în poliție de 10 ani. În urma accidentului a fost reținut pentru 72 de ore, fiind deschis un dosar penal.

Potrivit Pulsmedia.md, imediat după producerea accidentului șoferul ar fi fugit de la fața locului.

Acesta a fost anunțat în orientare de către factorii de decizie din cadrul IP Hâncești și ar fi fost reținut de oamenii legii după miezul nopții, în jurul orei 01:00, la aproximativ șase ore după producerea accidentului.

 

In this article